Dagens dag på Ritorp

Tjena alla!

Idag vart det träning på Ritorp och ett gäng sköna duktiga grabbar som tidigare spenderat dagen på olika ställen såsom: Vaktmästare på hotell, Sopgubbe på ragnsells, Målare, servitör på O`Learys och en jävla massa skolgrabbar kom som vanligt in med ett glatt humör och sugna på att se vad tränarparet Anders Hultin och Stephan "Beff" Söderlind hade att erbjuda.

Matrialarlegendaren Roger Andersson hade förberett på bästa möjliga sätt genom slipa skridskor, fixa kaffe (viktigt), hängt upp tröjor och bara chillat.

Efter lite garv i omklädningsrummet och stoj osv så var det dags för fys!

Vi började med Intervaller i ungefär en 20 minuter och det var ingen annan en 95-kilos bjässen men endå så smärtta och brutala Filip Windlert som höll intervallerna, vilket han gjorde med en bra finess och annat ja ni vet. Duktig han är den där Windlert, trots att han kan slänga ut sig lite gnälliga kommentarer och påståenden så är han en riktig guldklimp.

Ett gäng riktigta svetthögar
gick sedan in i "Campens Fyslokal" där det var valfritt men baserat på överkropp. Det blev också en del pingis för vissa av spelarna och där såg man Nicklas Heinerö med sin sviniga surve briljera med att ta ut motståndare en efter en. 

Boysen körde på och mot slutet hände en rolig grej.

6 tuffa grabbar BRÖSTA upp sig och gjorde upp om en cola till alla som bidrog ifall man förlora fotbollsringen som skulle ta fart.
Medverkarna var Jonathan Skoglund, Måns Johansson, Oskar Lindstedt, Jonathan Andersson, Christoffer Gozzi och Victor Aronsson.

1 ring skulle spelas och förlorarna var Skoglund och Aronsson som fjantigt nog behövde dra in Lindstedt i deras förlustkamp och anklagan på Lindstedt var inaktivitet vilket var fruktansvärt omoget och förbannat dåligt. Fruktansvärt. RIKSMONGON!

Eftersom Lindstedt är en riktigt gentleman bjuder han upp till dans mot Aronsson och säkert kammar han hem segern.

Den riktiga Superförlorarnafinalen spelades alltså mellan Skoglund och den revanschsugne Aronsson.

Matchen skulle gå till bäst av 5 och vinna med 2.

En helsikes match slutades med att den uppsalafödde Victor Aronsson fick vika ner sig lamt som en fiskmås och bara casha upp med cola till dem andra grabbarna. Förbannad var Aronsson.

Det var isträning efter fysen och det var kul, najs, soft, grymt, king, hööög, bärs, bagdad och svin.

Efter träningen var det en nyfylld 19-årig man som fyllde år och det var den ledande poängliga och lagkaptenen Mattias Janmark. Ett stort GRATTIS till dig Janis vi skulle inte vart någonting utan dig! eller lite kanske, jo rätt mycket men aja ni förstår han är vår ledstjärna. 
Mattias Janmark langar här en skön pose på sin 19-årsdag!

Men nu är det sent och jag är hungrig. Fyfan va gött.

Hej då/ Oskar Lindstedt #3  

Kommentarer
Postat av: Ostberg

haha kungligt skrivet! :D

2011-12-08 @ 23:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0