Succehelg av AIK J20

Tjäääännaa!

Först så ber vi om ursäkt för dålig uppdatering, och spelciellt när vi tog 2 sköna segrar i helgen.

Jajamen succétåget rullar vidare för AIK. Detta efter 2 välspelade matcher mot Leksand och Mora på Ritorp.

Första matchen börjar vi bra och kontrollerar från start kan man säga. Leksand har inte så mycket att bjuda på förutom fula mustacher, halvoskön dialekt och några få puckelryggar.

Dock finns det några duktiga spelare i motståndarlaget men mot 1:an AIK så funkar inte mycket av deras spel kan man säga. Men roligt att spela och kul att dem kom på besök iallafall!

Vi vinner matchen med godkända 4-2 och eftersom Leksand nu inte hade chans på TOP-10 så var det många sänkta ansikten osv som lämnade Ritorp för vidare "betydelselös" match mot Djurgården. Dock var den viktig för DIF som plockade ner allt från A-lag för att rå på dem med 2-1. Är det allt kan man tycka? Men en vinst är alltid en vinst så grattis iallafall då.

Dagens efter lördagen var en söndag. Då kom Mora till Ritorp med stora förhoppningar.

Efter första perioden kanske dem inte var så stora längre då AIKs ungtuppar gjort 3 mål mot Moras ynkliga 0.

Dalmasarna kämpar dock på bra men i så många fall som tidigare så åkte dem på ännu en torsk på Ritorp.

Slutresultatet skrevs till stabila 5-2.

Krattan för matchens kämpe gick efter första matchen till miniatyrspelaren i AIK Rasmus Palm som gjorde en mycket fin match. Trots storleken så är han en mycket sevärd spelare!

Efter den andra matchen mot Leksand gick krattan till den vikarierande centern Jonathan Andersson. Mycket fin insats av den goa killen. Peking är han även kallad då han skapades i Norrköping. DÄR har dem en go dialekt.


Pappa Peking med sonen Torsten, 2 år.               Rödögde monstret Rasmus Palm, 19 år. 


Tack för idag, uppaterar lite titt som tätt. 
Lev livet.
MVH
Oskar 
Lindstedt
/3


Ler
              


Godmorgon Gott Folk.

Tja alla grymma.

Idag är det ju lördag och det betyder matchdag. Leksand är här nere i Stockholm för att försöka rå på oss, men det kommer bli svårt för dem hehe.

I truppen utgår Mattias Janmark, Jacob Lager, Johan Lundmark, Oscar Milton och David Lillieström-Karlsson. Detta på grund av A-lagspel och en del skador och sjukdomar.

En spelare som man ska hålla ett extra koll på idag från AIKs sida blir den pånyttfödde centern Jonathan Andersson som huserat i backlinjen under nästan hela säsongen men som nu tar plats mellan Rasmus Palm och Nicklas Heinerö. Ska bli jättekul att se! Kämpa på idag.

Dagens profil: Forwarden Joakim Thelin.

Jocke Thelin, en vacker herre som har ett fruktat skott och är stor, stark, snygg och singel. Väldigt bra fart och mycket svårstoppad. Han har sett giftig ut på träningarna och nu när det vankas match mot Leksand så kommer nog denna hingsten leverera ett par kassar. Kämpa Joakim.

Nu är det dags för en liten walk, rensa tankarna och få lite energi inför match. 

Ta det lugnt allesammans!


AIK VS LEKSAND 15.00 PÅ RITORP. KOM KOM KOM OCH KOLLA!   


Dagens dag på Ritorp

Tjena alla!

Idag vart det träning på Ritorp och ett gäng sköna duktiga grabbar som tidigare spenderat dagen på olika ställen såsom: Vaktmästare på hotell, Sopgubbe på ragnsells, Målare, servitör på O`Learys och en jävla massa skolgrabbar kom som vanligt in med ett glatt humör och sugna på att se vad tränarparet Anders Hultin och Stephan "Beff" Söderlind hade att erbjuda.

Matrialarlegendaren Roger Andersson hade förberett på bästa möjliga sätt genom slipa skridskor, fixa kaffe (viktigt), hängt upp tröjor och bara chillat.

Efter lite garv i omklädningsrummet och stoj osv så var det dags för fys!

Vi började med Intervaller i ungefär en 20 minuter och det var ingen annan en 95-kilos bjässen men endå så smärtta och brutala Filip Windlert som höll intervallerna, vilket han gjorde med en bra finess och annat ja ni vet. Duktig han är den där Windlert, trots att han kan slänga ut sig lite gnälliga kommentarer och påståenden så är han en riktig guldklimp.

Ett gäng riktigta svetthögar
gick sedan in i "Campens Fyslokal" där det var valfritt men baserat på överkropp. Det blev också en del pingis för vissa av spelarna och där såg man Nicklas Heinerö med sin sviniga surve briljera med att ta ut motståndare en efter en. 

Boysen körde på och mot slutet hände en rolig grej.

6 tuffa grabbar BRÖSTA upp sig och gjorde upp om en cola till alla som bidrog ifall man förlora fotbollsringen som skulle ta fart.
Medverkarna var Jonathan Skoglund, Måns Johansson, Oskar Lindstedt, Jonathan Andersson, Christoffer Gozzi och Victor Aronsson.

1 ring skulle spelas och förlorarna var Skoglund och Aronsson som fjantigt nog behövde dra in Lindstedt i deras förlustkamp och anklagan på Lindstedt var inaktivitet vilket var fruktansvärt omoget och förbannat dåligt. Fruktansvärt. RIKSMONGON!

Eftersom Lindstedt är en riktigt gentleman bjuder han upp till dans mot Aronsson och säkert kammar han hem segern.

Den riktiga Superförlorarnafinalen spelades alltså mellan Skoglund och den revanschsugne Aronsson.

Matchen skulle gå till bäst av 5 och vinna med 2.

En helsikes match slutades med att den uppsalafödde Victor Aronsson fick vika ner sig lamt som en fiskmås och bara casha upp med cola till dem andra grabbarna. Förbannad var Aronsson.

Det var isträning efter fysen och det var kul, najs, soft, grymt, king, hööög, bärs, bagdad och svin.

Efter träningen var det en nyfylld 19-årig man som fyllde år och det var den ledande poängliga och lagkaptenen Mattias Janmark. Ett stort GRATTIS till dig Janis vi skulle inte vart någonting utan dig! eller lite kanske, jo rätt mycket men aja ni förstår han är vår ledstjärna. 
Mattias Janmark langar här en skön pose på sin 19-årsdag!

Men nu är det sent och jag är hungrig. Fyfan va gött.

Hej då/ Oskar Lindstedt #3  

...

TJABBA!

Redaktionen vill börja dagens inlägg med att informera er läsare om att sidan är i sin uppbyggnadsperiod och hoppas ni har överseende med det tillsvidare. Puss & kram skummbanam MVH Mocke o Iskar

Idag tränade vi och det var skojig...tLuring! Idag var det en vanlig träning och vi åkte skridskor som man brukar göra på vanliga träningar. De hände tyvärr inget nämnvärt idag och detta inlägg blir tyvärr inte mycket längre än så här. Ni förtjänar en anledning och anledningen är att vi jobbar med designen osv och har inte tid att skriva så nöj er med detta sålänge. tack på förhand för nöjdhetenRedaktionen Michael (överst) och Oskar (underst)

M

Nystartad blogg för AIKs hockeyjuniorer i J20 laget

Tjena alla goa personer och jävlar där ute!

Hur fan står det till då? Hoppas att det är bra!
Denna blogg sköts av några få personer i AIKs skööööna J20 lag men idéen stod Michael Söderberg och den gamla klassiska mästerbloggaren Oskar Lindstedt som en del kanske kommer ihåg sen tiderna på oggelindstedt.se...classic.

Vi tänkte skriva om:
1. stämningen på ritorp och vad som försiggår där.
2. filmer och bilder kommer läggas upp från bortaresor och matchintervjer osv.
3. hur tankarna går kring träningar och matcher.
4. några sköna och lite sjuka grejer.
5. alla olika spelare om hur det fan står till med dem och hur dem ser på AIK, laget, livet och brudarna såklart. Brudarna är en självklarhet hos oss hockeyspelare, dem har en stor inverkan på oss. dem gillar oss!
6. DAGENS....
Men vafan nu är det slut för idag och vi drar oss till sängs med förhoppningar om en riktigt bra dag imorgon!
KING

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0